asbest verwijderen

Of het nu gaat om het verwijderen van plaatmateriaal achter een cv-ketel of om de sanering van een compleet flatgebouw met asbesthoudende daken, het verwijderen van asbest kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij zorgen ervoor dat het gebeurt volgens de geldende procedures en de wettelijke regels.

In woningen en bedrijfspanden die tot 1993 gebouwd zijn, is veelal asbest toegepast. Er zijn twee condities waarin het kan verkeren: hechtgebonden en niet-hechtgebonden. Vooral de laatste vormt een grote bedreiging. Het mineraal is levensgevaarlijk omdat het is opgebouwd uit fijne, microscopisch kleine vezels die longweefsel en longcellen beschadigen. De kans op longvlieskanker wordt na langdurig inademen ervan aanzienlijk groter. Asbest vormt dus een groot gevaar voor de volksgezondheid. Het veilig verwijderen ervan gebeurt daarom altijd door een specialist. Wij nemen niet voor niets een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf in de hand

U heeft er geen omkijken meer naar.

In sommige bent u verplicht om asbest te verwijderen. Bijvoorbeeld als het asbesthoudende onderdeel groter is dan 35 vierkante meter en in contact staat met de buitenlucht. Een asbestinventarisatierapport geeft inzicht. Die verzorgen we graag voor u. Voor het verwijderen van asbest bent u vervolgens bij Joop Rodenburg ook aan het juiste adres.

Let op:

Week  30 - 31 - 32  zijn wij op dinsdag & woensdag gesloten.

23 - 24 Juli       30 - 31 Juli       6 - 7 Augustus

Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie).