Circulair slopen

Circulair slopen; we praten er niet alleen over, we doen het ook echt.

Circulair slopen betekent dat het vrijgekomen materiaal op verantwoorde manier wordt ingezet als bouwstof. Maximaal hoogwaardig hergebruik van bouwmaterialen dus. Gevolg is dat er minder wordt verbrand of gestort. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Circulair slopen vereist ten eerste een zorgvuldige voorbereiding. Van te voren inventariseren we namelijk al welke grondstoffen en producten zich lenen voor hergebruik. Vervolgens behandelen we die materialen alsof het nieuwe grondstoffen zijn. Zo kunnen veel spullen ingezet worden waarvoor ze in eerste instantie gemaakt zijn. Een kozijn wordt dus weer hergebruikt als kozijn en een deur als een deur. Veel producten vinden direct vanaf de sloopplaats hun weg naar de bouwlocatie voor een nieuw leven.

Duurzaam werken is voor Joop Rodenburg niet meer dan vanzelfsprekend. We voelen ons tenslotte verantwoordelijk voor onze leefomgeving. Prettig voor alle partijen en dus ook voor u als opdrachtgever.

Van ons krijgt u altijd helder inzicht in het hele sloopproces met behulp van een uitgebreid logboek waarin kosten en opbrengsten vermeld staan. Bovendien houden we toezicht voor u op de vrijgekomen materialen. Hergebruik gebeurt op die manier altijd zo hoogwaardig mogelijk. Dat vinden we belangrijk. Neem contact op zodat we u uitgebreid over alle voordelen van circulair slopen kunnen vertellen.

Let op:

Week  30 - 31 - 32  zijn wij op dinsdag & woensdag gesloten.

23 - 24 Juli       30 - 31 Juli       6 - 7 Augustus

Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie).