Duurzaam slopen

Waar veel bedrijven er alleen over praten, komen wij daadwerkelijk in actie.

Joop Rodenburg heeft veel ervaring op het gebied van sloopwerken. Zowel renovatie- als totaal-sloop projecten. Het betreft het slopen van o.a. woningen, boerderijen, tuinbouwkassen, stallen etc.

Voor het uitvoeren van onze sloopwerkzaamheden beschikken wij over deskundig personeel en een zeer modern machinepark met hulpstukken, welke speciaal bedoeld zijn voor sloopwerkzaamheden.

Dat is duurzaam slopen en dat past bij Joop Rodenburg.

Wij garanderen dat we uitsluitend duurzaam slopen. De door ons te slopen gebouwen worden selectief gesloopt, materialen die vrijkomen worden op verantwoorde manier ingezet als bouwstof. Essentieel daarvoor is een zorgvuldige voorbereiding. Vooraf inventariseren we namelijk al producten en grondstoffen die zich lenen voor hergebruik. We evalueren ook sloopalternatieven op basis van milieubelasting. Handmatig worden tijdens de voorsloop direct herbruikbare producten verwijderd. Uiteraard zorgen we voor een zorgvuldige afvalstoffenscheiding. Uiteindelijk voeren we de materialen af naar erkende verwerkers. Het puin kan eventueel ter plaatse met een van onze mobiele puinbrekers worden gebroken.

Duurzaam slopen is voor ons vanzelfsprekend. Wel zo fijn voor u als opdrachtgever. We houden toezicht op de verwerking van de vrijgekomen materialen. Alles wordt zo hoogwaardig mogelijk hergebruikt. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u over alle mogelijkheden rondom duurzaam slopen kunnen vertellen.

Links

Projecten
Downloads
Inloggen
Recycling
Over ons
Contact

ONZE gegevens

Kerkstraat 60
6651 KG Druten
route navigatie: Kerkstraat 40
info@jooprodenburg.nl
0487 592 498