sloopwerken

Slopen een simpel klusje? Niet bepaald! Het is tegenwoordig namelijk veel meer dan alleen een gebouw met de grond gelijkmaken.

Er worden zeer hoge eisen gesteld rondom veiligheid en milieu, maar ook als het gaat om communicatie en wetgeving. Inzicht, veiligheid en vakkundigheid zijn daarom belangrijke aspecten van sloopwerken. Maar naast die expertises is creativiteit ook van groot belang.

Voor Joop en zijn team zijn dit geen onbekende competenties. We werken altijd efficiënt, netjes, veilig én milieuvriendelijk. Voor asbest verwijderen gaan we de samenwerking aan met een gecertificeerd bedrijf.

Of het nu gaat om een groot of een klein sloopobject, en of er nu voorzichtige precisie vereist is of grof geschut, we pakken graag elke uitdaging aan.

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van sloopwerken, vinden we voor alle sloopwerken een passende oplossing. Met machines en materialen die altijd up-to-date zijn en voldoen aan alle hoge eisen op het gebied van techniek en veiligheid.

We houden van aanpakken en dat doen we alleen op vakkundige wijze met professioneel materiaal. Alleen zo klaren wij elke klus op de juiste manier. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van sloopwerken.

Let op:

Week  30 - 31 - 32  zijn wij op dinsdag & woensdag gesloten.

23 - 24 Juli       30 - 31 Juli       6 - 7 Augustus

Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie).