Puinrecycling

Sloop- en renovatieprojecten leveren puin op. Na het breken ervan resteert een perfecte mengkorrelmix die als gecertificeerd eindproduct onder meer in de wegenbouw wordt ingezet. Aan efficiënte puinrecycling werkt Joop Rodenburg graag mee.

Met behulp van onze mobiele puinbrekers wordt schoonpuin, baksteenpuin, beton of asfalt verkleind en verwerkt tot categorie 1-bouwstoffen in allerlei afmetingen. Na bewerking ontstaan hoogwaardige en gecertificeerde menggranulaten met verschillende eigenschappen. Zo worden ze bijvoorbeeld ingezet als funderingsmateriaal in de bouw- en GWW-sector.

Voor het breken van puin maken we gebruik van onze Kleemann MR110Z EVO2, BRL2506-gecertificeerd. Deze machine zetten we in tijdens eigen projecten, maar hij is ook te huur inclusief rupskraan, handpicker, shovel en personeel. Puin, van welke soort dan ook, wordt zodoende vakkundig vermorzeld.

Voor een hoogwaardige puinrecycling is schoon puin onontbeerlijk. De aanvoer mag geen afvalstoffen bevatten. Door het inzetten van onze zeefmachine zorgen we ervoor dat het granulaat gescheiden wordt van afval als metaal, takken en wortels. Vervolgens gaan onze granulaatproducten naar erkende verwerkers die de stoffen hergebruiken. Deze vorm van puinrecycling past bij de duurzame manier van werken van Joop Rodenburg. Voor vragen over puinrecycling mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. We vertellen u graag over de vele mogelijkheden.

Links

Projecten
Downloads
Inloggen
Recycling
Over ons
Contact

ONZE gegevens

Kerkstraat 60
6651 KG Druten
route navigatie: Kerkstraat 40
info@jooprodenburg.nl
0487 592 498