Sloopbedrijf

Al sinds de start van het sloopbedrijf in 2001 is Joop Rodenburg niet meer weg te denken uit de sloop- en recyclingwereld. Niet zo gek, want we gaan geen project uit de weg. Ons team van specialisten pakt elke klus aan en gaat overal vakkundig en netjes te werk. Met de juiste certificaten op zak, met behulp van de nieuwste machines en met gespecialiseerde vakmensen voeren we ieder project met de grootst mogelijke zorg uit. We zijn hét sloopbedrijf voor al uw sloopwerkenpuinbrekengrindbreken en machineverhuur.

Het sloopbedrijf begon met slechts een kraan met grijper, een schaar en enkele sloopklussen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een flink sloopbedrijf met elf betrokken medewerkers, die samen met Joop en zijn vrouw Antoinet voor kwaliteit en uitstekende service gaan. Het machinepark is bovendien behoorlijk uitgebreid. Twee puinbrekers van Kleemann, een SBMgrindbreker, twee Komatsu 240 graafmachinesKobelco 210 Hybride, een 8-tons Takeuchi, een Scania R500 V8-vrachtwagen, een Scania portaalwagen, twee Volvo-shovels, een Komatsu 380 shovel en vijf servicebussen behoren inmiddels tot de inboedel.

Ondanks de uitbreiding van het sloopbedrijf blijft Joop Rodenburg een klassiek mkb-familiebedrijf, waar betrokkenheid, verbondenheid en continuïteit hoog in het vaandel staan. Dat merken medewerkers, maar zeker ook onze klanten. Kom gerust eens langs of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Links

Projecten
Downloads
Inloggen
Recycling
Over ons
Contact

ONZE gegevens

Kerkstraat 60
6651 KG Druten
route navigatie: Kerkstraat 40
info@jooprodenburg.nl
0487 592 498

Let op:

Week  30 - 31 - 32  zijn wij op dinsdag & woensdag gesloten.

23 - 24 Juli       30 - 31 Juli       6 - 7 Augustus

Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie).