sloper 

Is slopen een simpel klusje? Niet echt! Tegenwoordig betekent het tenslotte veel meer dan slechts een gebouw met de grond gelijkmaken.

Rondom veiligheid en milieu worden erg hoge eisen gesteld en ook als het gaat om bijbehorende communicatie en wetgeving.


Als sloper vindt Joop van Rodenburg inzicht, veiligheid en vakkundigheid daarom belangrijke aspecten. Maar daarnaast is creativiteit ook van groot belang.

Voor Joop en zijn team zijn het allemaal geen onbekende competenties. Als sloper werken we altijd veilig, efficiënt, netjes én duurzaam. Op het gebied van asbestsanering werken we samen met een gecertificeerd bedrijf.

Of het nu gaat om een klein of een groot sloopobject, en of er nu grof geschut vereist is of voorzichtige precisie, als sloper pakken we graag elke uitdaging aan. Met onze jarenlange ervaring en expertise, vinden we voor al het sloopwerk een passende oplossing. Met onze hoogwaardige machines en materialen voldoen we aan alle hoge eisen op het gebied van veiligheid en techniek.

We houden van aanpakken.

Dat doen we alleen op efficiënte wijze en met professioneel materiaal. Alleen zo klaren we op de juiste wijze elke klus. Kom gerust eens langs of neem contact op om te kijken wat wij als ervaren sloper voor u kunnen betekenen.