puinbreker

Moet er puin gebroken worden, dan staat Joop Rodenburg graag voor u klaar. Van industriële projecten tot opdrachten in stedelijk gebied, groot en klein. Voor onze mobiele puinbrekers, BRL2506-gecertificeerd, is geen klus ongeschikt.

Alle soorten puin worden door ons vakkundig vermorzeld, of het nu beton, asfalt of een ander materiaal betreft. Door de jarenlange ervaring weten we precies hoe we elke klus het beste kunnen aanpakken.

Joop Rodenburg heeft twee mobiele puinbreekmachines die in heel Nederland worden ingezet. Onze nieuwste puinbreker Kleemann MR110Zi EVO2 met een krachtbron die aan de strenge stage V normen voldoet wordt bij eigen projecten ingezet, maar is ook te huur. Elke puinbreker bestaat uit een rupskraan, een shovel, een handpicker én bekwaam personeel.  Het zichtbare afval wordt van de leesband verwijderd waardoor de kwaliteit van het eindproduct geborgd is. Het granulaat dat overblijft wordt bij ieder project door ons uitvoerig bemonsterd en gecontroleerd.

Het gebroken puin is zodoende gecertificeerd en mag overal worden ingezet.

Door de centrale ligging van ons bedrijf, in Druten, en de uitstekende verbinding, is onze mobiele puinbreker snel ter plaatse. Ons ervaren team van professionals heeft de puinbreker bovendien binnen de kortste keren in werking. Ieder project wordt hiermee snel, efficiënt en op een nette manier afgewerkt. Vraag snel naar de mogelijkheden.