Mobiele puinbreker te huur

Voor het breken van puin, of het nu beton, asfalt of een ander materiaal betreft, staat Joop Rodenburg graag voor u klaar.

Onze mobiele puinbreker, een gloednieuwe Kleemann MR110Z EVO2, is te huur inclusief rupskraan, shovel, handpicker en bekwaam personeel. Voor grote én kleine projecten, van industrieel tot stedelijk. Alle puin wordt vakkundig door ons vermorzeld. De mobiele puinbreker, BRL2506-gecertificeerd, is te huur inclusief onze jarenlange ervaring. We weten tenslotte precies hoe we een project het beste kunnen aanpakken.

Joop Rodenburg beschikt over twee mobiele puinbreekmachines en die zijn beide te huur. Ze worden in heel Nederland ingezet. Iedere gehuurde puinbreker bestaat uit een kraan, een handpicker, een shovel en ervaren personeel om het apparaat te bedienen en de klus vakkundig te klaren. Zichtbaar afval wordt altijd van de leesband verwijderd. Daardoor is de kwaliteit van het eindproduct geborgd. Het overgebleven granulaat wordt door ons vervolgens uitvoerig bemonsterd en gecontroleerd.

De mobiele puinbreker is te huur en door de uitstekende verbinding en de centrale ligging van ons bedrijf in Druten is hij vlot ter plaatse. Ons bekwame team van professionals zorgt er bovendien voor dat de machine snel in werking is. Zo wordt elk project efficiënt en op een nette manier voltooid. Meer weten over de mobiele puinbreker die te huur is? Neem vrijblijvend contact op.